lauantai 5. toukokuuta 2018

Pipoo ja lapasta


Käytiin puolison kanssa vappuna Levillä tarkistamassa meno. Kovaa oli. Me lähinnä keskityttiin hotellihuoneessa rötköttämiseen ja juoksuun/pyöräilyyn/kävelyyn. Lisäksi minä keskityin neulomiseen.


Ohje: Yrttitarha, ohje tulossa myöhemmin julki
Langat: Wool & woollenista Tallinnasta ostettua kaksisäikeistä Shetlannin villaa
Pääväriä 38 g, kuvioväriä 30 g
Testineuloin lapaset Jennille, ohjeen julkaisuaikataulusta ei tarkempaa tietoa. Tiukka tiheys johti tiiviisiin ja tuultakin jonkin verran pitäviin lapasiin. Värivalintaani en ole 100% tyytyväinen, täytynee siis joskus neuloa toiset eri väreissä!

Matkaneuleena oli ihanuuslangasta neulottava pipo; Tied knots. Sain langan aikoja sitten taikapallivaihdossa Möffiltä, enkä ole vaan raaskinut neuloa sitä. Vaan vihdoin tartuin lankaan ja neuloin! Tämä pipo osuu siis vanhasta varastosta -teemaani.


Ihana lanka, kiva ohje, todella mieluisa lopputulos! Miksiköhän ihmeessä viivytin langan neulomista...?


Käsialani oli kerrostiheyden puolesta aivan väärä, joten jouduin muokkaamaan ohjetta. Neuloin yhden toiston palmikoita, jonka jälkeen neuloin kerrokset 1-13 ja sitten 1-6, minkä jälkeen aloitin kavennuskaavion. Tuskin sitä pientä twitchiä suurin osa ihmisistä löytää ja minua se ei haittaa.


Levillä oli vapun jälkeen vielä kaikki rinteet auki ja lumikissat liikkeellä. Aurinko paistoi, mutta rinteissä oli hyvin tilaa. Me ei olla kovia laskettelemaan, niin käveltiin tunturin päälle ja kuvailtiin siellä. Kotopuolessa lumet ovat sulaneet silmissä, enää ehkä noin 20 cm jäljellä, paikoin ihan paljasta jo!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti