maanantai 7. toukokuuta 2018

Pienet pökät


Vanhasta varastosta 2018 -teemaan sopivat nämäkin pienet housut. Niihin kuluivat lähes viimeiseen metriin kaksi Handun Paksukkisvyyhtiä. Yksi täysi vyyhti ja jämät toisesta.


Ohje: Hosenmatz
Lanka: Handun Paksukkis
95 g turkoosia
17 g moniväristä

Ohje on kirjoitettu ohuemmalle langalle, mutta päättelin, että paksummalla langalla saan vaan vähän isommalle tyypille sopivat housut. omaan silmään mittasuhteet vaikuttavat olevan ihan OK ja onneksi resoreissa on taittamisvaraa. Kiva ilmainen ohje, voin suositella!
Olin kuvitellut, että tuo yksi turkoosi vyyhti lankaa riittää housuihin, mutta ehei! Se meni ihan vähiin jo ennen ensimmäistä lahkeensuun joustinta. Pähkäilin miten saisin eriväriset lahjeresorit näyttämään siltä etteivät ne ole jämälankaa. Onneksi minulla on kekseliäitä ystäviä, jotka ehdottivat taskua. Avot! Pieni takatasku mielestäni hämää aika hyvin luulemaan, että eriväriset resorit kuuluvat pakettiin.
Näistä tuli mun mielestä aika söpöt ja kaivelin varastoani josko sieltä olisi löytynyt muutakin vauvajuttuihin sopivia lankoja vaan ei. Kovin on vähissä minun konepesua kestävät sopivanväriset lankani. Yksi kasmirsukkisjämä löytyy, joka riittänee kypärämyssyyn. Siinä se. Sitä seuraavia vauvaneuleita varten on siis ostettava sopivaa lankaa, gasp.2 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tuo takatasku! Kopioin saman idiksen lapsen neulepaitaan - kyllähän siinäkin voi olla tasku resorin värillä.

  Ja eikö olekin ihana neuloa vauvaneuleita, kun ne valmistuvat yhdessä hujauksessa! Olisi vaan käyttäjiä, niin innolla kutoisin. Onneksi toinen poikani on ihastunut äidin tekemiin neuleisiin niin, että aina on seuraava tilaus odottamassa. Koko ei vaan enää ole ihan taapero, mutta mukavahan se on kutoa vähän isommallekin pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait idean! Vauvaneuleet tosiaan on pikaisesti valmistuvaa sorttia. Mulla onneksi tulossa neljä vauvaa, joille neuloa. Sopivaa lankaa vaan pitää ostaa :)

   Poista