perjantai 9. lokakuuta 2015

Ribron


Kun Wollmeiselta ilmestyi uusi lankalaatu; Blend. Innostuin heti ja tilasin kolme vyyhtiä harmaata vaatetta varten ja tämän oranssin vaan ihan muuten vaan. Elokuussa tuli sellainen tilanne, ettei mikään kesken ollut työ oikein houkutellut neulomaan (terve vaan niille kahdelle sukkaparille, jotka ovat olleet puikoilla jo maaliskuusta ja toukokuusta saakka!).Ohje: Stephen Westin Ribron
Lanka: Wollmeise Blend värissä Tandoori masala, 126 g.Selailin Ravelryn kirjastoani sopivan ohjeen toivossa ja sieltä löytyi tämä Stephen Westin simppeli huivimalli. Mutta kuka ihme ne kaikki ohjeet on sinne kirjastoon hamstrannut?! Siellä on 746 yksittäistä ohjetta, huh huh. Ei kannattaisi ostaa ohjeita varastoon, mieli muuttuu kuitenkin niin nopeasti, että saattavat mennä rahat ihan hukkaan. Sama juttu kuin lankojen kanssa.


Tätä oli mukava neuloa. Kun kuviokerran oli neulonut kaksi kertaa läpi, sen muisti jo ulkoa. Rentouttavaa neulottavaa, siis. Käytin tähän lähes kokonaisen vyyhdin Blendiä. Yhteen kuviokertaan meni 9 grammaa, yhteensä niitä on huivissa 14.Kukkuu! Kuvatessa oli pakko hullutella vähän, olihan kyseessä Sienisedän ohje...
4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi - ja toi väri on superherkullinen. Itse en ole blendiä vielä testannut, mutta lienee ihan kiva neuloa ja käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, äidin väri, taitaa huivi päätyä siis hänelle. Oli tosi kiva neuloa, luisti hyvin puikoilla ja on pehmeää.

   Poista
 2. En olis sienisedän malliksi tunnistanut, tämä sinun versio on miljoona kertaa hienompi. Heti syyhytti rueta neulomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään sienisedän suunnittelemista jutuista, lähes aina laitan vaan sordiinon päälle. Tunnen itseni niin hyvin, että tiedän ettei kovin värikkäät vaan pääse käyttöön saakka.

   Poista