lauantai 30. joulukuuta 2017

Linho remade


Kuten edellisessä postauksessani kerroin, lahjoitin Linho-paidan äidilleni. Olin myös vienyt hänelle ylijääneen vyyhdin samaa lankaa. Pääntien koko mietitytti häntäkin, mutta sepäs ratkesi näppärästi! Äiti neuloi pääntielle uuden resorin ja nyt paita istuu just jetsulleen! Samalla hän neuloi helmaresorin uudestaan. "Nätimmäksi" kuulemma. Pääasia, että paita päässee nyt käyttöön, hienoa!


Kuvan otti Kallu.

Noin 30 vuoden tauon jälkeen äiti on taas innostunut neulomisesta. Lähti näköjään sujumaan kuin pyörälläajo, kovin paljon ei tarvinnut muistutella. Alla oleva huivi on Ullaneuleen ohjeella neulottu ja valmista katseltuani voin todeta, että kylläpäs on hyvä käsiala äidillä, vielä kaikkien näiden vuosien tauon jälkeen.
Huivin jälkeen äiti halusi neuloa sukkia. Mikäs siinä. "Mutta haluaisin neuloa alhaalta ylöspäin, kun niin nykyään kuulemma neulotaan." Jahas, no mikäs siinä. Ullaneuleesta vaan ohjetta esille ja sukkaa alkuun. Pari Whatsapp-video-opastusta jouduin lähettämään, mutta noin muuten tuntuisi sujuneen kuin se jo mainittu pyörälläajo. Go mutsi!


Kuvan otti mutsi.

Huomenna lähdetään hiihtoretkelle. Autiotuvalle yöksi. Mukaan lähtee eilen valmistunut Aamu, toivottavasti saatais siitä hyvät kuvat. Kivaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti