maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ihana Aamu!


Färsaarten reissulta hankin Sirriä Aamu-paitaa varten. Jotenkin meni siinä ostaessa ohi sellainen yksityiskohta, että Aamun suosituslanka on fingering-paksuista, kun taas Sirri on sportia. Onneksi Titityystä saa mahtavaa palvelua ja he tilasivat minulle pyynnöstäni 1,5 mm puikkoja. Niillä pääsin ohjetiheyteen ja saatoin alkaa hommiin.


Ohje: Isabell Kraemerin Aamu
Lanka: Sirri Sirritógv 2 ply
pääväriä, harmaata 465 g
1. tehosteväriä, keltaista 25 g
2. tehosteväriä, tummaa ruskeaa 12 g
3. tehosteväriä, luonnonvalkoista 10 g
4. tehosteväriä, sinappia 6 g

 Kuten edellisen paidankin kohdalla, kuvauskelejä odoteltiin viikkoja. Tämäkin on kuvattu Lapissa, Tankavaaran kultakylässä. Tykkään kovasti! Paita on aika pisteliäs ja kutittaa hieman trikoopaidan läpikin, mutta ilmeisesti parin päivän käytöllä totuin pistelyyn eikä se enää häirinnyt juuri ollenkaan. Pystynen siis käyttämään paitaa hyvinkin. Ja pinta on niin tiivis, ettei pieni sadekaan tuntunut missään, jes!
Ohje oli tosi selkeä, enkä muokannut siinä yhtikäs mitään, mikä tuntuu nykyisin olevan mulle aika harvinaista. Aina tuntuu löytyvän joku pieni yksityiskohta jonka haluan tehdä eri tavalla kuin ohjeessa, mutta eipä tässä. Vahva suositus siis!
2 kommenttia:

  1. Hienoja paitoja, niin tämä kuin tuo uudemman postauksenkin mehtäpaita. Mulla Aamu hyytyi sen parhaan kohdan (eli kirjoneuleen) jälkeen ja ehkä myös siksi että tuli kesä. Täytyykin kaivaa se taas esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen lämpimästi jatkamaan, on kiva päällä :)

      Poista