lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pipoviikonlopun kolmas pipo

Pari postausta sitten kerroin laiskasta viikonlopusta, jonka vietin pipoja neuloen. Nyt kolmaskin niistä pipoista on vihdoin saatu kuvattua.Ohje: Watch Fire
Lanka: Teetee Saga, turkoosi, 75 g
Puikot: resorissa 2,5 mm, muuten 3 mm


Tämä ohje on saatavissa Ravelrystä ilmaiseksi englannin ja islannin kielillä. Ohjeen mukaan olisi pitänyt luoda vain 52 silmukkaa, mutta niin pienellä silmukkamäärällä piposta olisi tullut aivan liian pieni. Niinpä loin 70 silmukkaa ja lisäsin silmukkamäärän 80 silmukkaan resorin jälkeen. Mallineule on jaollinen 16 silmukalla.


Löysin ohjeen englanninkielisestä versiosta kavennuskohdasta virheen ja laitoin siitä viestiä suunnittelijalle. Hän lupasi korjata virheen, mutta koska kyse on ilmaisesta ohjeesta, sitä ei ole ainakaan vielä korjattu. 


Piposta tuli kiva ja olen siihen tyytyväinen. Jotenkin se ei sitten kuitenkaan ole minun piponi. Ja kun lanka vielä vähän kutittaa, niin tämä meni lahjoitettavien neuleiden kasaan. 

Puikoilla on jo harmaa-vihreäraidallinen paita. Niistä langoista, jotka neuleretriitistä ostin. Tänään sain hihat erotettua vartalo-osasta ja sovitin. Tulee aikas raju paita siitä, odottakaapas vaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti