lauantai 21. maaliskuuta 2015

Neidonkyynelsetti

Helmikuun alussa yhtäkkiä tuli into lapasten neulomiseen. Olihan se sitten neulottava. Lapasten neulominen on jostain syystä itselleni hankalaa. En oikein tiedä mikä niissä niin hankalaa onkaan. Sukkia neulon ihan mielelläni ja paljonkin, mutta lapaset. Ei vaan lähde. Niinpä jokainen fiilis neuloa lapasia on käytettävä hyvin hyödyksi.Ohje: Neidonkyynel, Ullasta
Lanka: Hopeasäie Merino värissä Savu, 60 g
Puikot: 2 mm


Ohje oli hyvä. Lapasista tuli justiinsa sopivat ja ne ovatkin jo päässeet kovaan käyttöön. Myös lanka on ihanaa, plussaa sillekin. Ennen kuvausta lapaset ovat jo olleet paljon käytössä, niinpä pientä nyppyyntymistä onkin jo näkyvissä. Se on kuitenkin odotettavissa, kun lanka on näin pehmeää, eikä häiritse minua lainkaan. Nypin isoimmat nypyt pois, sillähän se hoituu.Kun lapaset valmistuivat, jäi päähän kytemään ajatus niihin sopivasta piposta. Sopivaa ohjetta ei kuitenkaan löytynyt ja päätinkin neuloa jotain omasta päästäni. Olen aikaisemmin neulonut Korvallisia pipoja ja halusin tähänkin pipoon sellaiset. Mutten kuitenkaan halunnut ainaoikein -reunusta. Resoria siis.Ohje: "omasta päästä"
Lanka: Hopeasäie Merino värissä Savu, 62 g
Puikot: 2 mmPiposta tuli mielestäni todella kiva ja se onkin päässyt kovaan käyttöön vaikka kevät kolkutteleekin jo nurkan takana. Tykkään siitä, kun korvat ovat kunnolla suojattuina, eikä nipukatkaan palele.Todellista hyvänmielenneulontaa jälleen kerran, kun kiva lanka kohtaa kivat mallit. Tykkään!
2 kommenttia: