sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Valoa!

Vihdoin sen verran valoa, että saatiin paita kuvattua. Pienehkö hidaste tuli nytkin tielle, kun kamera ilmoitti kolmen kuvan jälkeen, että: vaihda akku. Se siitä sitten, kuvat on taattua Iphone -laatua. Seuraava kuvausmahdollisuus olisi ollut viikon päästä, en jaksanut odottaa niin pitkälle.


Ohje: oma, inspiroituneena työkaverin paidasta
Lanka: Debbie Bliss, Paloma värissä 42003, Dark GreyPaidasta tuli juuri sellainen kuin ajattelinkin: kevyt, pehmeä ja lämmin. On ollut jo kovassa käytössä ja pillinkiäkin on jo ilmestynyt. Se on näiden pehmeiden lankojen nurja puoli, mutta en pidä sitä pahana, koska osaan ottaa sen huomioon jo ennen neulomisen aloittamista. Niinpä se ei tule yllätyksenä, eikä harmita.

Paita on neulottu puolipatentilla, raglanhihat ja kapeat joustinneulereunukset. Pääntiellä ei mitään viimeistystä, ihan suunnitellusti. Kropassa väljyyttä noin 10 cm, hihoissa ei lainkaan.


Ostin lankaa 9 vyyhtiä, eli 450 grammaa ja paitaan siitä kului 370 g. Näin paksuksi tämä on siis ihanan kevyt ja ilmava. Lanka on sellaista neulottua tuppiloa, eli hyvin ilmavaa. Lopuista tulee kauluri, johon laitan isot napit.

Nyt on meneillään harmaa kausi, tekisi mieli kääriytyä vain harmaaseen. Tilasin lisää lankaakin. Harmaata. Ehkä tämä ulkoilman harmaus tarttuu ihmiseenkin näin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti