keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Vauvan peitto


Ohhoh, peitto valmistui jo 18.1. mutta kuvaaminen on näköjään ollut hankalaa kun siihen meni yli kuukausi. Noh, parempi myöhään kuin ei silloinkaan, eikö?!


Ohje: Undercover
Lanka: Gjestal Janne värissä 403, 600 g eli 12 kerää


Peiton neulominen aloitetaan keskeltä. Lisäyksiä tehdään symmetrisesti kahdeksan joka toisella kerroksella ja peitosta tulee siis neliö. Pitsikuvio oli helppo oppia ulkoa ja loppua kohti sen neulominen alkoi jo hieman puuduttaa. Lopputulos on mielestäni kiva ja toivottavasti sopii tulevaan perheeseen hyvin.


Nämä peiton langat eivät varastossa kauaa seisoneet. Ostin ne 29.12. ja ne oli kokonaan käytetty 18.1. Lisää tällaista kiitos! Kunhan vaan malttaisi taas neuloa niitä varaston vanhoja, eikä ostaa lisää lankaa. Käväisin Tallinnassa työmatkalla ja sattumalta minut vietiin lounaalle siihen Wool & Woollenia vastapäätä. Se on lempilankakauppani Tallinnassa ja olihan siellä piipahdettava. Ja, no, katsokaa itse: Molemmille on toki käyttötarkoitus tiedossa. Ohut musta merino yhdistyy työkaverilta saamaani ohuen kasmirin kanssa paidaksi ja alempi shetlanninvillakasa muotoutunee kirjoneulehameeksi. Neulomista vaille valmiit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti