keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Välillä vaan vastustaa


Aina ei mene ihan putkeen. Niinkuin ei tämän peiton kanssa. Aloitin ohjeen mukaisesti kaksinkertaisella langall ja neuloin noin puoli kiloa. Sitten totesin, että tulee liian pieni. Purin. 
Aloitin uudestaan yksinkertaisella langalla ja 131 silmukalla. Neuloin parisensataa grammaa. Liian kapea. Purin taas.
Aloitin kolmannen kerran 161 silmukalla. Hyvältä näytti ja neuloin peiton valmiiksi. Päättelin langanpäät. Kastelin ja ajattelin laittaa normaalisti pesukoneeseen linkoamaan. Ensimmäisen kastelun jälkeen vesi näytti kuitenkin niin likaiselta, että päätin pyörittää villaohjelman. Virhe! Peittohan tietty huopui. 

Ei paljon pitsi näy kuulkaa tästä. Yritettiin miehen kanssa venyttää ja venyttää ja venyttää tätä pesun jälkeen, mutta hyvin on huopunut, ei yhtään antanut periksi enää. 
Reunat tuolleen kivasti kupruilee vieläpä. Ihan pieni tämä ei ole huovuttuaankaan, mutta fiilis on kyllä miinuksella. No, eikun uutta kohti! Tilasin lisää lankaa, aion yrittää uudestaan. Turha jäädä tuleen (tai tylsään olotilaan) makaamaan, uutta puikoille vaan!

4 kommenttia:

 1. Mikä lanka tämä oli kun noin huopui villapesussakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, kyllä se piti tuohon tekstiinkin tulla, mutta jäi näköjään epähuomiossa pois. Lanka on Viking of Norwayn Eco woolia, eli olisi pitänyt ymmärtää sen huopuvan helposti, mutta siinä kohtaa laiskuus voitti.

   Poista
 2. Hui kamala! Jossain kohtaa (lue: tässä!) on myös ihan ok vaan luovuttaa, heittää tekele roskiin ja neuloa jotain ihan muuta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä viitsi kamalan vakavasti ottaa, tällaista sattuu välillä. Aina vaan ei kaikki mee putkeen, mutta lopulta asiat tuppaa lutviintumaan sitten kuitenkin. Kiitos tsempeistä! Uutta on jo puikoilla :)

   Poista