perjantai 1. syyskuuta 2017

Muuttomatkan aivottomat



Tämän vuoden toisella kesälomalla on muutettu. Muuttomatka on ollut pitkä ja ajattelin sen tarkoittavan että minulla on paljon neuleaikaa. Mutta. Vuokrapakussa ei toiminutkaan lämmitys ja suurimman osan vänkäriajasta jouduin istumaan neulomatta, kun näpit olivat vaan niin jäässä. Tylsää. Mutta toisella ajoreissulla (omalla autolla) valmistuikin jo jotain!



Huivin ohje: Knick
Pipon ohje: Dylan's beanie
Lanka: Rico soft merino aran
huivi, 300 g eli 6 kerää
pipo, 75 g eli 1,5 kerää


Suurin osa langoista oli jo pakattuna, kun tajusin ettei minulla ole sopivaa aivotonta matkaprojektia lainkaan. Äkkiä umpimähkään yksi laatikko auki ja kasa lankaa + jotkut puikot mukaan. Neulomista aloittaessani huomasin, että olin suunnitellut näistä langoista villatakkia. Mallitilkkua ei kuitenkaan ollut vielä neulottu, eli se suunnitelma kariutui heti. Päätin sitten neuloa huivin ja pipoja johonkin keräykseen. Ainakin kodittomille kerätään nyt lämmintä vaatetta.







Pipoja on tulossa vielä toinenkin, ihan samanlainen kuin tämä kuvissa näkyvä. Tosi kätsä, kun sen neulominen aloitetaan tuolta päälaelta, niin saa kaiken langan tosi tarkkaan käytettyä. Inhoanhan jämiä.






Kuvat otettiin eilen Pyhä-Nattasilla. Menkää sinne jos ette jo ole käyneet, todella hieno paikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti