sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Villapöpät


Uusi lempivaatteeni; villapöpät! Ihan mahtava kapistus. Olen käyttänyt jo niin paljon että housujen pinta on pörhistynyt. Aivan täydelliset rentoushousut on nämä. Hiihdin tänä viikonloppuna neuleretriitissä koko ajan näissä.

Pöksykuvista kiitos rouva valaalle! @mevrouw.walvis
Ohje: Villapökät
Lanka: Wollmeise Pure värissä 47 Ag, 465 g

Neuloin L-koon, sillä halusin näistä reilusti lököisät housut. Hyvä päätös, eivät muuten ahdista tai kiristä mistään. Ohje oli pääsääntöisesti hyvä, muutaman pienen virheen löysin, mutta niistä selvittiin maalaisjärjellä. Erityiskiitos taskuista!Isompi takapuolikin mahtuu näihin hyvin.

Opin, että vasemmalla näkyvää ilmettä kutsutaan pauristukseksi. Keksin housuja neuloessani mielestäni nerokkaan kikan; merkkasin kavennusten välit silmukkamerkeillä. Tässä toisen merkin kohdalla kavennetaan joka 4. ja toisen merkin kohdalla joka 3. kerros. Housuissa kavennettiin melkein koko ajan eri kohdissa eri välein. Kauheen kätsä kikka mielestäni!Neuleretriitti oli tänä viikonloppuna, huhhuh, olipas taas mukavata. Ihanan aurinkoinen keli, iloisia ihmisiä ja mimosaa, lankaa, herkkuja. I like.
4 kommenttia:

  1. Ihanat pökät ja mainio kikkakolmonen :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän vinkin pistit jakoon, aion ottaa käyttöön ehdottomasti! Ja käheen pöksyt, mäkin tartten tollaset! :)

    VastaaPoista
  3. Viikonloppu oli taas kerran ihan parasta. Ja nää pöksyt, voi kateus! Teininä en olisi tiennyt mitään nolompaa, näin aikuisena en keksi mitään parempaa.

    VastaaPoista