keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Slanted sleeven kakkonen


Minullahan on tapana neuloa samasta ohjeesta uudelleen. No, niin tein tälläkin kertaa. Tai siis keväällä jo tein. Tällä kertaa neuloin uudestaan Slanted sleevenin, edellisestä kerrasta oli jo yli kaksi vuotta. Silloin yritin siedättyä siniseen.  Tällä kertaa valitsin varman, iloisen harmaan. Ai että on ihanaa lankaa neuloa tämä, ahh!


Takki valmistui ja sovitin sitä. Pläääh, totesin, tuli tyhmän kokoinen. Kroppa liian väljä ja hihat liian tiukat. Olin jälleen unohtanut vaihtaa hihoihin isommat puikot. Käsialani kun on tiukempi sukkapuikkoillessa kuin pyöröpuikkoillessa. Paita jouti häpeämään.Ohje: Slanted sleeven, Ravelrystä. Lanka: Cardiff Cashmere single, 215 g   Hävettyään muutaman kuukauden valmiiden töiden korissa, kaivoin takin esiin ja sovitin sitä. Tadaa, aivan täydellinen! Onneksi olin niin laiska, etten purkanut sitä samantien (se kyllä johtui lähinnä siitä, että olin jo ehtinyt ompelemaan napitkin kiinni ja niiden irrottaminen ennen purkamista ärsytti...).


Että sellainen tarina tämän villatakin kanssa. Joskus ne vaan paranee pienellä häpeämisellä neuleetkin.

Tämä hiharakenne istuu muuten ihan todella hyvin. Tykkään eniten contiguous-yläosasta (jonka muunnelma tämäkin on), mutta tämä versio istuu jotenkin vielä kauniimmin. Aion soveltaa tätä muihinkin vaatteisiin.4 kommenttia:

 1. Ihana takki, ja näyttää niin lämpöisellä! Ja tuo lanka vasta houkuttelevan näköinen onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämmin onkin ja iiiiihanan pehmeä. Oon NIIN horo kasmirin perään :D

   Poista
 2. Ompa kiva perusneule ja iiiihanan pitkät hihat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin liian pitkät kuin liian lyhyet... kiitos!

   Poista