maanantai 17. lokakuuta 2016

Neuleita kodittomille


Katsoin keväällä Arman Alizadin dokumenttisarjaa ja vaikka kaikki osat eivät ihan ohjauksellaan vakuuttaneetkaan, niin siitä vakuutuin, että haluan neuloa jotain kodittomille. Kodittomat eivät ole se mediaseksikkäin lahjoituskohde ja siksikin halusin ehdottomasti juuri heidät kohteeksi.Koko satsi yhdessä.Yhteensä vein tänään 33 pipoa, 12 huivia tai kauluria, 12 paria sukkia ja 5 lapaset tai kämmekkäät keräykseen. Huhhuh, mikä määrä!
32 pipoa (yksi vältti kuvaussession epähuomiossa)

12 huivia/kauluriaKoska yhdessä kaikki on aina kivempaa, pyysin muita neulojia mukaan niin Ravelryssä kuin Instagramissa. Vaikka aikaa oli vain reilu 2 kuukautta, saatiin näin isot kasat neuleita kerättyä. Kiitos kaikille osallistuneille!Viidet käsiasiat.Tänään tuli vielä yksi postin pakettikortti, eli vielä näiden lisäksi on joitain kappaleita tulossa. Ne eivät nyt asunnottomien yöhön ehtineet, mutta toimitan ne perille VVA ry:lle jotain kautta joka tapauksessa.
12 paria sukkia.

Itse neuloin keräykseen Pipoja. Lisäksi annoin valmiiden neuleiden kasasta kaiken minkä kuvittelin sopivan kodittomille, ainakin vähän eripituisilla varsilla varustetut sukat, kaulurin, turkoosin pipon, toisen kaulurin, harmaan huivin ja Hitchhikerin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti