lauantai 16. tammikuuta 2016

Aika rumat sukat ja vielä rumammet sukat


Sukkasaaga vaan jatkuu. Jämälangat alkoi tosissaan ärsyttämään ja tormistuin niitä neulomaan oikein kunnolla. Näissä ensimmäisissä jämälankana itseraidoittuva, päävärinä yksivärinen uusi lanka. Aika rumat, mutta onneksi rumillekin sukille löytyy aina käyttäjä. Meinasin antaa nämä äidille, pitäköön vaikka mökillä saappaissa.Ohje: Perussukka mun malliin
Langat: Lang Yarns Jawoll superwash, beige 40 g
Trailing Clouds Nimbus Self Striping Sock, Mind the gap 30 gToisiin sukkiin tein jämänöttösistä kaksi kerää yhdistämällä jämät russian join -menetelmällä toisiinsa. Niin sain vähemmän pääteltäviä langanpäitä, mikä on vain positiivista. Toiseen kerään yhdistin epäväriset langat, toiseen taas kaikki värikkäät langat. Näiltä kahdelta kerältä raidoittamalla sain aikaan näin kamalan sukkaparin:Ohje: perussukka
Langat: jämiä ja jämien jämiä, yht. 65 g
Tässä näkyy yksi langan jatkokohta. Siinä lanka kulkee kaksinkertaisena, eli se on paksumpi kuin muu sukka, mutta käytössä ei haitanne. Eivätkä nuo jatkokohdat ainakaan näiden sukkien ulkonäköä pääse pilaamaan...Nyt on tältä erää kaikki fingering -paksuiset sukkalankajämät käytetty. Ei ole jämäkorissa yhtikäs mitään. Ihana tunne!


Ja. Sain aloitettua vaatteen! Toisenkin aloittaminen houkuttaa. Sinne meni se aloittamisvaikeus, eikä tule ikävä.6 kommenttia:

 1. Minusta nuo ovat kauniit sukat.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on vissiin outo maku sillä tykkään sukistasi :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään näistä! Yhden kerroksen raidat sopii näköjään hyvin jämien tuhoamiseen:)

  VastaaPoista
 4. Heh, näin ne mielipiteet eroaa. Kiitos tykkäämisestä!
  Blogauksen otsikossakin on näköjään kirjoitusvirhe, hups.

  VastaaPoista
 5. Todellakin maut ja mielipiteet eroaa! Noi ekat sukat ovat ihan_aikuisten_oikeasti tosi kivat. Noh, ekä noi vikat ei ole ihan niiiiin kivat, mut varpaita ja sydäntä nekin taatusti lämmittää.

  VastaaPoista