sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Neidonkyynelpipo


Toistan itseäni jälleen kerran. Mutta jos kerran tietää mistä tykkää ja mikä toimii, niin miksi ei toistaisi. Ainakin voi olla melkein 100% varma, että saa sitä mitä haluaa.Ohje: Neidonkyynelpipo, tulossa Ullaneuleeseen
Lanka: Madelinetosh tosh DK, värissä Tart 70 g


Viime helmikuussa neuloin neidonkyynelsetin, josta tein neuloessa muistiinpanot ajatuksena lähettää se Ullaan. Kevät kuitenkin yllätti neulojan, enkä saanut viime kevätpuolella ohjetta aikaiseksi. Enkä saanut syksyn ekaan numeroonkaan, vaikka niin suunnittelinkin. Mutta nyt! Olen kuulkaa ihan tormistunut. Ohje on kirjoitettu, koeneulottu, korjattu ja lähetetty. Eiköhän se pääse ihan lehteenkin kunhan julkaisun aika tulee.


Lähdin mukavuusalueeltani reippaasti ja valitsin punaisen langan. En muista milloin minulla olsii viimeksi ollut joku punainen vaate tai asuste. Eipäs kun muistanhan, punainen ohut villashaali on, olen muistaakseni käyttänyt sitä kerran, eräissä häissä. Ei ole siis todellakaan mikään yleinen väri minun vaatekaapissani. Tämä Tart on värinä tosi mehevä, tykkään. Huulet yritin punata pipon kanssa samansävyisiksi, mutta ihan en onnistunut, hankala väri matkia.


Lankaa on vielä jäljellä, näyttäisi siltä, että neulon itselleni toiset Neidonkyynel -lapaset. Voi olla ettei näille hangille ehdi, mutta mikäpä kiire tässä on, valmiissa maailmassa.
10 kommenttia:

 1. Olen ihaillut Toshin Tart-punaista jo pitkään, se on mehevä kuten sanoit. Ehkäpä nyt ohjeen julkaisun jälkeen toteutan haaveni ja neulon siitä samanlaisen pipon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värin lisäksi ihana lanka neuloa ja käyttää, suosittelen!

   Poista
 2. Tart on varmaan maailman paras punainen. Ja kaikissa pipoissa pitäis kyllä olla nää korvanlämmikemuotoilut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvaläpät on kyllä kätevät, varsinkin kun olen tällainen helposti palelevakorvainen.

   Poista
 3. Upea pipo ja vielä upeammat kuvat! Näytät sädehtivältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli NIIN hieno talvipäivä kuvia ottaessa, että kuvaajakin oikein yllättyi että saatiin kerrankin tosi monta hyvää ja onnistunutta kuvaa.

   Poista
 4. On kyllä harvinaisen hyvä punanen! Ohjetta odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se ilmestyy, kunhan saadaan hötömölöt ensin järjestykseen...

   Poista