sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vihdoinkin valmista! (vaan ei vielä kuvattua...)


Perjantaina illalla ehdin pitkästä aikaa istua sohvalla muutaman tunnin ja neuloa. Rutistin siinä Mesan valmiiksi Päättelin langanpäätkin, katsokaa vaikka:


Viimeistelykin on jo tehty, kun Mesa kävi saunomassa pitkän kaavan mukaan. Pikaisella sovituksella siitä vaikuttaisi tulleen kiva paita. Tykkään, kun se on vähän tuollainen erikoinen. Kuvaussessio yritetään saada pidettyä mahdollisimman pian.


Mesan valmistuttua aloitin heti seuraavan työn; Stephen Westin Unicorn Parallelogramsin. Tämä on tavallaan jämätyö, kun vain tuo Genziana ja Casbah ovat "kokonaisia" keriä. 


Koska sattumanvaraisuus ei ole minun juttuni, laskin tarkkaan kuinka monta raitaa mistäkin langasta saan. Jaottelin langat neljään eri väriryhmään; turkoosi, vaalea harmaa, keskiharmaa ja tumma harmaa. Sitten värittelin tulevan huivini. Kuten kuvasta näkee, tuossa olisi vielä tilaa toisellekin suunnitelmalle, vaan tykästyin tuohon ensimmäiseen niin, että ei tarvinnut toista tehdä. Kuvassa näkyy myös reunusvärimietintää, mutta se oikeasti valikoituu vasta sitten, kun huivi on muuten valmis. En nimittäin ole ihan varma mitä lankaa jää tarpeeksi jäljelle...


Niin, ja ostinhan mä taas lankaakin. Villihelmessä järjestettiin tällä viikolla Kässäilypäivä, jossa oli mukana myös Titityy. Titityyltä en vaan voinut lähteä hankkimatta näitä ihanuuksia:


Niistä tulee isona huivi. Minulle.

Villihelmen puolelta hankin kahdet korvikset, jotka ovat tällä hetkellä vain tekemistä vaille valmiit. Täytyykin siis kaivaa helmityökalut pitkästä aikaa esille.

Mutta nyt sohva ja neule kutsuvat. Neljäs raita Sienisedän huivista on jo menossa, enää 16 jäljellä! Ihanaa, aivotonta ainaoikein-neulosta. Niin rentouttavaa.1 kommentti: