tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kuiva kausi jatkuu...


Jo noin kuukausi sitten valittelin neuloosin olevan kadoksissa. Tilanne on Mesan alkuinspiraation jälkeen säilynyt aikalailla samana. En ole ehtinyt / jaksanut / viitsinyt neuloa. Vapaa-aika on mennyt niin vahvasti toisen harrastuksen parissa, että tämä on jäänyt nyt paitsioon.Mesa edistyy, enää puuttuu toinen hiha. Jaksaa, jaksaa!Vaikken ole juurikaan neulonut toukokuun aikana, niin lankaa olen kuitenkin ostanut. En mä siis tätä harrastusta lopettaa meinaa!

Wollmeisen Purea kaverin varastoista ja Lang Yarnsin Novenaa Eiran lankojen toukoalesta. Ei mitään selkeää suunnitelmaa millekään näistä, mutta tykkään. Varsinkin tuo Novenan vihreä on tosi mehevän sävyinen, ihan metsä ja sammal.


 Niin, se vapaa-aika on siis mennyt pyöräilyn merkeissä. Treenejä ja kisoja ja loppuaika lepoa. Aika hyvin on vienyt mehut niin, ettei neulomaankaan ole jaksanut ruveta. Huhtikuun loppupuolelta kesäkuun alkuun on takana kymmenisen kisastarttia ja lukematon määrä treenejä. Aikaavieväähän se on, mutta kuitenkin niin kivaa.

Jostain syystä Suomessa suurin osa maantiekisoista järjestetään keväällä/alkukesästä. Omassa kisakalenterissani onkin enää muutama startti tälle kaudelle. Aikaa neulomisellekin löytyy siis loppukesällä varmasti enemmän.     
Aamulenkillä vappupäivänä teillä oli hyvin tilaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti