sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Enchanted Mesa

Valmis! Kuvat saatiin otettua tämän kesän ensimmäisenä kunnolla lämpimänä päivänä. Vähän meinasi olla liikaa tuo paita siinä lämpötilassa.Ohje: Enchanted Mesa
Langat: Yarngrimoiren BFL twist (100% villaa)
Ruma Ankanpoikanen, 180 g
Rusalkai, 110 g


Minulla oli lankaa kaksi vyyhtiä kumpaakin väriä. Harmaata meni 1,8 vyyhtiä ja turkoosia 1,1 vyyhtiä. Olin hankkinut langat raidallista mekkoa varten, mutta niistä tulikin nyt Mesa.

Raidoitin hihat niin, että värit vaihtuvat niissä samassa kohtaa kuin miehustassa. Vähän ehkä olisivat saaneet näköjään olla pidemmät, mutta ei voi mitään enää, loput langat on jo neulottu toiseen työhön.


Kauluksen reunasta jätin ohjeenmukaisen käänteen pois ja neuloin siihen muutaman kerroksen joustinta. Yleensä en tykkää käyttää poolokauluksia, koska ne ahdistaa, mutta nyt täytynee totutella. Onneksi tässä tuo kaulus on aika väljä ja löyhähköstä neuletiheydestä johtuen vielä hyvin joustavakin.
Vähän tässä paidassa on vinoa tunnelmaa ja pitihän se pikkasen hölmöillä kuvissa, onhan kyseessä sieni-sedän* ohje.


Kiitos kuvista Ultimecialle!

Tänään valmistui Unicorn Parallelograms. Siihen käytin tästä paidasta jääneet jämät. Se olikin suht nopeaa jämien käyttöä, yleensä ne hakevat paikkaansa pikkasen kauemmin. Nyt sattui sopivasti värit natsaamaan. Niin, ja tulipahan neulottua kaksi Stephenin ohjetta peräjälkeen.

Mitäs sitten neuloisi...


*Stephen Westiä kutsutaan Ravelryssä leikkimielisesti tällä nimellä, koska aika monet hänen ohjeensa ovat vähän erikoisempia.3 kommenttia:

  1. Oijoi, onpa nätti. Ihanat kuvat. :)

    VastaaPoista
  2. Pelottavasti Mesa alkaa viehättää mun silmää, vaikka se ei mitenkään voi olla käyttökelpoinen tuon hihamuotoilun kanssa (Olen kyllä kuullut muuta). Sun väriyhdistelmällä täytyy olla jotain tekemistä asian kanssa.
    Tuo poolokaulus on itseasiassa tosi hyvän näköinen.

    VastaaPoista