tiistai 2. toukokuuta 2017

Coniungere


Olen kasmirkoukussa! Snurren Cardiff-korit ovat houkuttaneet turhankin usein, vaan onhan se nyt ihanan luksusta ja pehmeää jajaja...Näistä palleroista piti ensin tulla paita ja aloitinkin sellaista neulomaan. En kuitenkaan tykännyt 4 kerroksen raidoista lainkaan ja lisäksi käsiala tuntui liian löyhältä puseroon vaikka olikin ihan ohjeen mukainen. Niinpä purin puseron alun kokonaan.Koska olin kuitenkin jo päässyt kasmirin neulomisen makuun, halusin neuloa näistä jotain heti. Taas kerran kävi niin, etten löytänyt valmista ohjetta, joka olisi miellyttänyt tarpeeksi ja päädyin soveltamaan oman.


 Kuten luonnoksestani näkyy, olin ensin ajatellut neulovani puoliskot eri suuntiin. Jossain vaiheessa päädyin kuitenkin siihen, että samaan suuntaan ne täytyy neuloa. Lisäksi valmiin puolikkaan silmukkamäärä väheni 80:stä 68:aan silmukkaan.


Keskellä olevan "sauman" kohdalta huivin saa helposti taitettua kaksinkerroin niin, että vain toinen väri on näkyvillä. Itse kuitenkin tykkään pitää huivia niin, että kaksivärisyys näkyy reilusti.


Huivin kuvaaminen ja bloggaaminen on tällä kertaa ollut tosi hankalaa. Se ei kyllä ole huivin vika, se on ihan ykkönen! Kuvia otettiin pitkin Tórshavnia.


oikea puoli

Nurjalle puolelle muodostuu tuollainen sievä lenkkirivi, melkein tykkään nurjasta puolesta enemmän kuin oikeasta...nurja puoli


Olen kirjoittamassa huivista ohjetta. Se onkin muuten jo valmis, pitää vaan vielä taittaa. Toivon ehtiväni vielä tällä viikolla, mutta saas nähdä!

On ollut tässä vähän neulepläähiäkin, toivottavasti menee pian ohi, olis kamalasti kaikkia ideoita toteutettavaksi.


4 kommenttia:

 1. Ei kyllä blogista arvaisi neulepläähiä. :D Vaan niitä aina tulee välillä. Musta tuntuu, että omia ohjeita työstäessä ei jää aikaa neuloa mitään muuta ja blogi on tuuliajolla. Nytkin olut kokonaista 11 päivää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tuuliajot on kyllä minuun verrattuna paljon lyhyempiä :D

   Poista
 2. Tää on kiva! Suurkiitos ohjeesta!

  VastaaPoista