torstai 9. heinäkuuta 2015

Angles etenee


Edellisessä postauksessa mainittu torkkupeitto on jo edennyt aika kivasti. Tässä tämänhetkinen tilanne:


Toiseksi viimeistä kolmiota neulon tällä hetkellä. Nämä kaksi viimeistä kolmiota ovat ne suurimmat, alkaa jo olla aika paljon silmukoita puikolla.

Tuon ensimmäisen ja toisen kolmion välinen "sauma" kupruilee vähän. Tarkistin ohjeen monta kertaa ja kyllä minä olen ihan oikein neulonut. Purkamiseen ei nyt oikein olisi aikaa, kun DL-neuleesta on kyse. Ajattelin siis ottaa riskin ja luottaa pingotukseen, saas nähdä kuin käy.


Tällä hetkellä onneksi tulee kiinnostavaa katsottavaa telkkarista (tai siis Eurosportplayerista), kun Tour de France on meneillään. Maantiepyöräily on just sopivaa viihdykettä neulomisen ohelle, siinä kun tapahtuu suht harvakseltaan mitään. Ja kun tapahtuu, niin se näytetään hidastuksena monta kertaa. Kuten se iso kasa kolmannella etapilla, se näytettiin hidastuksena ainakin 18 kertaa. Ekan hidastuksen jälkeen en vaan enää pystynyt katsomaan. Varmasti sattui.

Olen kuullut jupinaa Suomen kesästä tänä vuonna, kuulemma liian viileää ollut. No, kyllä tuollainen torkkupeittomytty sylissä ainakin on ihan hyvin pärjäillyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti