keskiviikko 29. syyskuuta 2010

SYTYCK-haaste

Osallistun So You Think You Can Knit -neulehaasteeseen.  
Ilmoittauduin mukaan Robottitanssijana:

Matemaattisen eksaktia. Neulomisen ja matematiikan sukulaisuus on monelle itsestään selvää, mutta robottitanssija leikkii ensin matematiikalla ja pistää vasta sen jälkeen neulomiseksi. Ohjeet perustuvat tarkkoihin laskelmiin ja rakastat murtolukuja. Logiikka ja luovuus kulkevat käsi kädessä kun lasket erilaisia ratkaisuja ja matemaattisia yhtälöitä kera langan paksuuden ja menekin, sopivan paksuisten puikkojen, koetilkkujen jne.

Haasteekseni sain discon:

Bling, bling! Seurasitko aikoinaan silmä tarkkana Usvasalon neuleita? Jos sen lisäksi muistelet harjanneesi mohairkarvoja pörröön… ja jos edelleen olet erilaisten efektilankojen perään, olet takuuvarmasti disconeuloja! Glitterisäihkeet ja paljetit piristävät minkä tahansa neuleen! Vaikka tänään ulkoisesti oletkin neuloja 2000-luvulta, niin sydämesi sopukoissa kaipaat sitä vaaleanpunaista hattarapörröä 80-luvulta… 

Glitter, pörrö, efektilangat - joudun todellakin mukavuusalueeni ulkopuolelle. Kuten kuvasta näkyy, olen jo aloittanut. Vaaleanpunaista! Kimallusta! 
Disco täältä tullaan!

2 kommenttia:

  1. Joku idea on ihan selvästi muhimassa, langoista päätellen :)

    VastaaPoista
  2. Oi tästä tulee mielenkiintoista. :D Vähän harmittaa etten itse osallistunut, mutta mielenkiinnolla seurailen muita osallistuneita. :)

    VastaaPoista