tiistai 25. heinäkuuta 2017

Vauvalahjat työkaverille


Kun kuulin, että työkaveri saa vauvan, aloin heti miettimään sopivaa neulottavaa pikkuiselle. Värien valitseminen oli hankalaa, kun en tiennyt sukupuolta. Sen tiesin, että vanhemmat pitävät enemmän suht hillityistä väreistä kuin kovin kirkkaista. Päädyin pohdintojen jälkeen vaaleanharmaaseen, se kun on helppo yhdistellä muiden värien kanssa jos niin haluaa.

Vaatekappaleiksi neuloin pikkuiset housut ja hattusen. En kyllä ymmärrä, että miten nämä voi kenellekään ihmiselle mahtua, mutta pakko luottaa jälleen kerran ohjeen kirjoittajaan tässä asiassa, kun ei ole omaa kokemusta.



Lanka: Madelinetosh Tosh Sock, Farmhouse white, 80 g

Lanka: Madelinetosh Tosh Sock, Farmhouse white, 23 g


Pikkuisten vaatteiden lisäksi varastoistani löytyi vuonna 2015 neulottu peitto, jonka olin laittanut häpeämään sen valmistuttua, eikä sitä edes blogissa ole esitelty. "Joku" oli päätellyt langanpäät rumasti. Nytpä kaivoin peiton esille ja päättelin kaikki noin miljoona langanpäätä nätimmin. Langan pyöreydestä johtuen, ne edelleen ovat hieman näkyvissä. Peitosta tuli kuitenkin niin siisti, että sen voi hyvin mielin antaa lahjaksi. Väreiltäänkin kun sopii pakettiin mainiosti!



Ohje: Angles
Lanka: Lang Yarns Classico
tumma harmaa, 395 g
vaalea harmaa, 375 g



Peiton tarkkaa kokoa en ole mitannut, mutta ihan reilunkokoinen se on. Ei pitäisi vauvalle olla ainakaan liian pieni...






Toivottavasti olivat mieluisat ja pääsevät kovaan käyttöön! Aina jännittää tällaisten lahjojen antaminen.





1 kommentti: